Första snön och advent

Idag hade första snön lagt sig när jag tittade ut genom fönstret i morse. Så mysigt med snö tycker jag. Även om det kommer ha smält bort till kvällen så var det ändå SNÖ ❄ 

 

Helgen har bestått av julshopping får jag nog säga. Jag och några tjejkompisar tog tåget till Göteborg och Haga - så mysig stadsdel att strosa omkring i och titta på julpynt, fika (som synes ovan) och köpa julklappar. Rekommenderas! På kvällen var det dags för fjärde Star Wars-filmen. Tanken är att vi ska se alla sex innan det är dags för premiären av sjunde filmen! Älskar Star Wars!

Första advent tillbringades med familjen med julklappsköp och tomtegröt och denna julens första julskinka! Älskar denna årliga tradition!

Trevlig första advent!

Idag det första advent. Vilket innebär att vi ska fira vår första jul-tradition för denna julen. Vilket jag älskar! Hoppas ni får en bra dag!

hemtex - inredning - interior

Plugg Ösregn och Julkänslor

Började fredagen med att åka hem till Mamma och Pappa och äta frukost tillsammans med dom vid 7:15 ca. Så mysigt! Jag ville gärna ha mitt julpynt som jag samlat på mig. Och för mamma var det dags att plocka fram adventspyntet så det passade så bra att komma dit just idag. Packade in i bilen och åkte hem igen vid 10. Sedan är det plugg och främst matematik som stått på schemat hela dagen. Medan regnet öst ner där ute. 

Jag tror att även väderappen är trött på regn nu ;)

Även telefonen fick lite julpynt hahaha.

Jag tycker att det räcker med regn nu. Jag vill ha snö! Så jag kan få prova på längdskidor och så vill jag att mörkret ska lysas upp lite. Det känns som att julkänslorna infunnit sig extra tidigt i år. Kanske för att det är första julen i ett eget hem och första julen ihop med min underbara M? Tycker att det ska bli så mysigt! Även om det blir en del pusslande med traditioner från två håll. Det är ju bara tokigt tycker jag. Vi formar vårat liv ihop, vi två.

Längtar ni lika mycket som jag?
Borås - Cycles - NaturalCycles

Att motivera sig själv

Ibland tappar man tråden.
Man vet inte längre vad man vill eller varför man gör vissa saker.
Det känns tungt och trögarbetat.
Då tror jag att det är viktigt att man tittar tillbaka så man kan hitta sin tråd igen.
Jag gör detta för att...
Eller jag vill göra detta för det tar mig dit.

Vad motiverar dig?