Tentor klara för denna gången

Jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta när jag kom innanför dörren här hemma idag. Båda tentorna KLARA! Håller tummarna att jag får godkänt på båda och kan gå vidare med dem bakom mig. Kemi-tentan har för mig höjt stressnivån väldigt mycket. Vissa dagar har man bara velat gråta för man förstår inte hur man ska förstå allting på så kort tid. Får nog tillägga att jag har läst Kemi Bas 1 (Kemi A)... som man på gymnasiet har ett år (ca 40 veckor) på sig att gå igenom. Vi har läst det på 7,5 vecka. Och många av oss däribland jag har inte läst kemi sedan högstadiet och då är jag ändå långt ifrån äldst i min klass. Men i alla fall jag håller tummarna att detta går vägen!
 
Nu till något helt annat. I ett tidigare inlägg berättade jag att jag varit på IKEA och köpt ett skåp! Denna står nu på sin rätta plats och allt som saknas i sovrummet är egentligen den riktiga sängen! Ska bjuda på resultatet i bilder tänkte jag.
 
Jag känner mig väldigt nöjd! Längtar efter sängen mer än någonsin!
Tenta - ikea - inredning - interior - sovrum

Känslan dagen innan tentan

Denna vecka har varit tentavecka för min del. Imorgon gäller det.
Håll tummar och tår så jag får godkänt i alla fall. Jag behöver all tur jag kan få.
 

 

Så här kände jag idag... när jag kollade igenom det sista. Känner att det får vara nog och det är bara att köra.Vill bara få gjort dennnu så får det gå som det går. Det som inte sitter nu sitter inte imorgon heller tänker jag. Men tänk gärna på mig imorgon mellan 9 och 13 och håll tummarna! Tack!

Frozen - KBK - Kemi - Kör ba kör - Tenta

Hon har gjort det igen! God morgon!

Kära Clara Henry... det blev väldigt seriöst där.
MEN i alla fall hon slängde ut en kul vlogg igår och för att citera Clara:
Anyhoo. Dagens video handlar om dansbandspop, reggae-lyrics och vad jag känner för att göra med min kropp när jag har mens. Varsågoda.
 

Vissa kanske kan tycka att hon är för mycket ibland. Men jag tycker att hon är rolig! Så hoppas på att kunna sprida denna glädje ;D Hoppas att ni som jag drog på smilbanden!

Clara Henry - Förebild

Tenta och The Sims

Hej! Idag har jag gjort min första tenta någonsin.
Matematik bas 1. CHECK!
Känns skönt att ha det gjort... Kemin tar vi på fredag!

Jag har åter upptäckt The Sims! Så det har jag sysslat med resten av dagen...ooops hahaha 
Tycker att det är väldigt roligt att flytta runt möbler och måla om. Dessutom måste man ju hålla sig till budgeten ;)

Jag har dessutom grejat med min nya telefon idag. Alltid kul att lära sig en ny. Det är den jag skriver detta inlägget på dessutom! Får väl bjuda på en bild på vår soffa som håller på att övergå från sommar till vinter i färgerna. Tanken är att byta det turkosa mot moss-grönt.

höst - inredning - interior - sony