GOTT NYTT ÅR!!!

2016 har ofta fått mig att känna...
 
Jag hoppas att jag under 2017 kommer få känna mer...
 
Och det hoppas jag såklart att ni med ska få göra! 
Gott nytt åt kära läsare och kul att ni är här inne och kikar trots att jag inte skriver lika ofta.
Kanske blir det mer 2017?
 
Bilder från Bitmoji

Julsmällen

Trots allt så blev dagen igår riktigt bra. För min del är det verkligen så... bryt ihop - och kom igen. Känn hur dåligt du mår och tänk på allt det onda, gråt om det behövs och sedan kan man gå vidare. Så det blev dans i många timmar igår på Julsmällen i Svenska mässan. Riktigt kul! Det finns inte mycket som ger så mycket energi som att dansa och idag känns det som träningsvärk. Vilket betyder att det är dags att börja dansa mer/oftare egentligen. Nu blir det en sväng på stan och det väntas lunchsällskap till och med!
Ikväll ska jag spela mitt andra någonsin julklappsspel... hur gör man? Alla har väl egna regler?

God fortsättning?

Nu var julen över, vissa har tagit bort sitt pynt men jag har kvar pyntet här hemma i alla fall tills jag fyllt år. Tycker det hör till min födelsedag att pyntet är kvar. Idag är nog min sämsta dag på länge. Ingenting är kul, plugga har jag ingen lust med, plockat lite här hemma och satt på musik som brukar få mig på bra humör men det hjälper inte. Jag vill bara dra täcket över huvudet och gråta. Att fira jul utan Mormor var konstigt och jobbigt stundtals. Jag blinkade bort tårarna många gånger under julafton och det tog nog bort magin som jag brukar känna vid jul. Ja, jag fick i alla fall känna magi i rätt många år... Nästan 26 (Jag hoppas den kommer tillbaka till näste år på något sätt).

Idag känns det så tomt utan alla nära och kära. Men jag tror mest att det är en så där dålig dag som jag har haft några gånger. Får kämpa med att tycka att det är okej. För det är okej... Man får må dåligt. Vem förväntar sig annat efter ett år med stress och väldigt mycket sorg? Ska man bara köra på som vanligt när man kört ända in i kaklet? På det fem dödsfall i tät följd... Och då räknar jag inte med sorgen och saknaden som bortgång av en artist kan ge. Jag ska egentlgien åka och dansa idag men jag har ingen klust. Vill som sagt bara lägga mig under täcket. Bryt ihop och kom igen!