Kärleken är Vi - låttext

Jag bara måste... så underbar låt! Jag får tårar i ögonen när jag lyssnar på den.
Camilla Läckberg har skrivit texten till låten som framförs av Evelina Olsén. Det är även årets pridelåt. Förstår inte att det fortfarande finns problem med att någon älskar någon annan. Kärlek framför allt. Kärlek betyder mest. Och att få dela den med en person som älskar en tillbaka är ju meningen med livet!
 
 
 
 
 
Delar med mig av texten här nedan... dock kanske jag har skrivit fel. Men så underbar låt!
 

Kärleken är Vi – Evelina Olsén

 Hade sökt efter en ängel, trodde jag visste var du var
Men jag förstod när jag såg dig, att jag saknade ett svar
Fanns så mycket att förlora, så många chanser att ta
Fast det jag vet nu att jag vunnit, att få veta vem jag var

Refräng:
Kärleken är vi, det finns inga hinder och gränser
Det är bara vi, kärleken är fri
Hjärtat det är mitt, allting som kan sägas det finns
Här inuti, kärleken är vi

Levde efter alla regler, levde upp till alla krav
Det fanns stunder jag var lycklig, men jag tog mer än jag gav
Om man tittar under huden, om man ser bortom det vi tror
Finns det något mer än kärlek, och vem kan säga var den bor?

Refräng

Du är min
Och jag lever
Och jag är jag
Allt är sant

Refräng

Här inuti
Kärleken är vi

Camilla Läckberg - Evelina Ohlsén - Kärleken är vi - Pride 2016 - Pridelåt - kärlek - lyrics - låt - låttext - song

Hemma en sväng

Hej mitt i semestern! Antar att de flesta av er har semester just nu eller snart ska ha. Vi kom ju hem i söndags från Ransäter. Haft en helt underbar vecka! Kanonväder med bara en hagelskur som varade en timme med muller från åska och regn som vi nästan aldrig trodde skulle ta slut. Men så kom solen igen! Så nu är det ett helt år av längtan till nästa gång. Har lovat mig själv att jag ska lära mig en låt på durspelet med bas och allt. Så det får jag ju se till att sysselsätta mig med under tiden.
 
 Nere vid älven i Ransäter
 
Så nu har vi haft två härliga sovmornar här hemma och imorgon är det dags för POLEN! Känns helt knasigt nästan. Precis kommit hem och tvättat allting och så ska vi packa ner det idag igen för att dra iväg imorgon. Jag ser mest fram emot att besöka polska matvaruaffärer, brukar vara så kul tycker jag. Men sedan ska det ju så klart bli roligt att se Polens natur också - det bästa med nya ställen!
 
Nere vid älven och vår älskade Loge A nere till höger.
 
Vi har kollat upp massor med ställen och planerat och bokat lite men låter vissa saker vara för det är ju semester och vill inte ha massa tider att passa. Vi vill vara lediga på riktigt. Så nu är det väl dags för att packa då så man inte glömmer något viktigt. Vad gör ni nu i sommar? Är ni lediga eller jobbar ni? Skriv gärna en kommentar! Har ni varit i Polen så kom gärna med tips!
Bila i Polen - Bälgspel vid landsvägskanten - Polen - Ransäter - Semester - sommar - åka bil

Mitt Paradis

Idag har jag packat, packat, sytt, kört runt på byggda och plockat upp varor, ätit lunch hos mamma och pappa, kollat en sväng i husvagnen och en sväng i garaget, handlat lite lätt inför veckan som kommer (man får ju inte plats med jättemycket i en husvagn) och ändå hunnit se en film. Det har verkligen varit fullt ös i drygt tolv timmar.

Varför då då? Jo för på måndag bär det av till Ransäter! Mitt paradis på jorden. En vecka utan tv, tidningar, datorer och mobilen fungerar mest som klocka eller kamera. Det är som en helt egen liten planet. Bästa veckan på hela året.

Vår plats vid älven. Väns bild.

Den veckan vi åker dit anordnas Bälgspel vid Landsvägskanten. Ungefär 50 000 - 60 000 människor åker dit för att spela, dansa, sjunga och ha roligt tillsammans. I år är det min elfte gång alltså tio år sedan jag var där första gången. Och varje år längtar man lika mycket.

Förra årets hem vid älven. Väns bild.

För mig är den veckan som terapi. Gå barfota i gräset och höra ljudet från älven och korna som betar på andra sidan. Att höra så mycket livemusik att man inte ens funderar att slå på musik från telefonen. Dansa dig så svettig att man undrar om man inte kommer smälta till endast en pöl på golvet. Tragla på det där durspelet så att man kanske lär sig en bit eller två. Man är i nuet och njuter för fullt. Inget annat spelar någon roll. Jag älskar det.

Vart är ditt paradis? Vart trivs du som bäst?
Dansa - Familj - Fint väder - Musik - Ransäter - Sverige - balans - dragspel - fina vänner - förväntan - glädjetårar - hälsa - hälsosamt - klarälven - måbra - naturen - sommar - välmående - älskad