Silvergrå

Idag var jag och mamma i Knalleland. Så skönt att kunna unna oss en extra dag ledigt. Kom på att jag inte köpt några nya skor sedan jag flyttade hemifrån, vilket nog är rekord för mig. Minst ett år utan nya skor på fötterna. Jag har helt och hållet prioriterat inredning och att få i ordning två lägenheter så det är väl inte så konstigt. Vi hittade nya blusar till mamma och så blev det lunch på Viskan i Knalleland. Grymt jobbat tycker jag! Det var så litet när jag var där sist, nu var det mer som Viskan i stan.
 
Sedan gick vi på skojakt. Jag har helt snöat in på vita sneakers, tycker att det är så snyggt. Vi var på Stadium, Intersport, Skopunkten, Diechmann och höll helt på att ge upp när vi slutligen gick in på Din Sko. Och hittade dessa! Ett par slivergrå, känner mig så nöjd! Så nu är letandet äntligen över och jag har i alla fall ett par skor att ha nu i vår.
 
 
 Bilder från Din Sko.
 
Borås - Café Viskan - Diechmann - Din Sko - Intersport - Knalleland - Mamma - Skopunkten - Stadium - silvergrå - skor - sneackers

Den känslan...

Man säger alltid att tiden går fort. Men man förstår nog inte riktigt hur fort fören man ser sånt här...


Jag känner mig plötsligt mycket äldre än 25.
Se hela listan här:
http://lajkat.aftonbladet.se/du-har-blivit-gammal-har-ar-11-bilder-som-bevisar-det/

Jag känner att det är dags att prova något nytt gällande kosten. Funderar på LCHF dock kan ju inte jag äta ägg så får hitta min egen väg men hämtar inspiration från LCHF i alla fall. Så här såg min frukost ut. Den var knaprig och god!


Nu blir det lite påskfirande med familjen. Ni är väl inte klara med påsken än? - Det är inte vi!
25 - Borås - kost - måbra - nytt - reFtiness - refitness - rickardbravo

Glad påsk!

Måste ju kika in och önska er en Glad Påsk!

(jag har gjort bilden själv i appen Skiss)
Borås - Sverige - Vår - dekoration

Varför Rocka Sockorna?

Idag den 21 mars är det Internationella Downs Syndrom dagen. Detta uppmärksammas genom att Rocka Sockorna, ha olika strumpor. För att det är okej att vara annorlunda. Här ser ni mitt bidrag: 


Och här är ett utdrag från Markbladet som jag läste igår kväll.


Rocka Sockorna idag!
Borås - Förebild - Göteborg - KBK - Kör ba kör - Naturligt - Sverige - dekoration - måbra - naturen - vackra färger