Det där med färg på håret...

Jag (med hjälp av vän och syster) kämpade rätt mycket med att få mitt hår blont i våras. Kommer ihåg att jag gick runt med mössa över ett knall-orange hår en hel dag för att håret verkligen behövde vila innan nästa blekning. Bilder på olika stadier:
Efter sommaren la vi i lila färg i mitt sönder-blonderade hår, var så nöjd och fick massa komplimanger och folk tyckte att jag till och med var modig som vågade mig på att prova lila hår. Jag tänker mest att om man är sugen på att prova så kör bara - oavsett vad det är, så länge man inte skadar någon. Men efter några tvättar blev längderna grå och håret kändes trist och tråkigt så för nån vecka sedan färgade jag mitt då lila/grå hår brunt igen.
 
Jag är alltså tillbaka där jag började... igen. Någon som håller på likadant?
brunt hår - färga håret - lila hår - purple hair

Känslan...

...som infunnit sig mycket det senaste:
 
Och vad kan passa bättre än sånna här då? Någon som provat?
 
 
cuddle - freakshakes - star wars

IKEA kök och nytt till sovrummet

Var på IKEA i torsdags. Hur snyggt är inte detta köket?
 
 
Tyvärr är ju inte kök aktuellt för oss då vi bor i hyresrätt men titta kan man ju alltid göra. Blev lite små inköp och ett till skåp till sovrummet. Pappa var även här och hjälpte mig att sätta upp tavlorna äntligen. Titta så fint det blev!
 
 Detta är det första och sista jag ser varje dag. Härligt när det inte består av kaos!
ikea - inredning - kök - sovrum

Välkommen vinter!

Började inte denna läsperioden speciellt bra... förkylning som pågått i två veckor. Det började med halsont som övergick i snörvel och trötthet som fortsatte med illamående (?) och huvudvärk. Har känt mig orkeslös och riktigt omotiverad. även om jag inte orkar göra nånting så har jag ändå känt mig rastlös och uttråkad. Hoppas verkligen att detta är slutet på det hela så jag kan "gå all in" med studierna nästa vecka. Har missat en del föreläsningar men som tur är kunnat vara med på en del. Jag saknar min energi!
 
 Det som pryder köksbordet för tillfället.
 
Sen sist har jag ändå fått gjort lite grejer som att byta gardiner här hemma. Blev så mysigt med mina "vinter-gardiner" som jag säger. Jag älskar julen och tomtar i all ära men jag vill inte ha gardiner med tomtar på. Funderar även på en ommöblering innan granen ska in, kul om det inte ser likadant ut hela tiden. Sedan har jag funderat på vad jag kan hitta på på kvällarna här hemma - tv är så tråkigt! Jag blir bara sur och ostimulerad. Ser fram emot bakning och julklappsinslagning! Tror att jag ska passa på att fixa med min förenings-väst.  Det är snart dags för invigning för min del - ska bli så roligt! Bäst att få den klar i tid.
Vad har ni gjort sen sist?