En bra söndag

Vilken fixar-söndag det varit! Eller vecka får jag nog skriva... Kände mig så stressad i måndags och tyckte att det var så mycket som behövde ordnas. Och idag kan jag konstatera att vi har hunnit med mycket!

Bytt gardiner i hela lägenheten, fixat riktiga mörkläggningsgardiner till sovrummet blev mörkblå från Hemtex, varit på bio och sett Skönheten och Odjuret - så bra!! Vi har storstädat lägenheten, bytt kuddfodral och flyttat runt saker i lägenheten så det känns så där fräscht igen, bytt till nya lakan i sängen vilket alltid känns lika lyxigt. Vi har påbörjat två nya kurser i skolan och jag har skrivit cv, träning och promenad i det fina vädret har hunnits med, besök på banken, köpt nya skor och solglasögon, samt besök hos föräldrarna blev det igår.


Och bara idag har det blivit två filmer, chokladbollar, en visning, vårfixat på balkongen och premiärgrillat, tvättat av cyklarna och pumpat däcken, dessutom spelade vi Bingolotto nu precis vilket var så längesen! Ingen vinst på lotterna men känns skönt att äntligen vara ikapp... Men sig själv? Och då gick vi ju ändå miste om en timme nu när vi vred fram klockan. 

Hoppas ni haft en bra helg och känner er laddade för en ny vecka!

Ginatricot - Hemtex - Skopunkten - Skönheten och Odjuret