Bubbel carafe

Man blir så glad när det ser ut så här när man vaknar!
 
 
Varit så trött det sista så har inte riktigt haft någon ork alls. Mest ägnat tid åt Grey's Anatomy som jag börjat se om från början. Är inne på säsong tre nu. Nått måste man ju göra medan man väntar på Game of thrones.
 
Blev städning av lägenheten igår och hoppas att det ska funka bättre att plugga idag då. Så härligt med fredag och sol! Och jag njuter för fullt av min Bubbel karaff. Äntligen fått den blå nu och den står bredvid en skål som jag ärvt av Farfar. Då blir det ju extra bra tycker jag. Visst är det så man fyller sitt hem med kärlek och minnen.
 
 
Nu ska jag som sagt försöka plugga lite och ladda inför Linnémarschen imorgon! Någon mer som ska gå?
25 - 25årsdag - Borås - Farfar - Linnémarschen - Sverige - Vår - balans - bedroom - bubble carafe - bubble carafe blue - dekoration - födelsedag - inredning - interior - mirella inredningar - måbra - sol - sol på balkongen - sovrum

Solig elfte april

Hoppas ni har en fin måndag allihopa. Veckan kan ju knappast börja bättre än med detta underbar väder!
Man blir så pigg och glad av vår-solen när det äntligen visar sig! Bjuder på bilder från imorse.
 
 
Denna måndag har det som vanligt varit "föreläsningsdag" för mig och imorgon blir det jobb för min del! Omväxling förnöjer. Annars är det två födelsedagar som ska firas denna veckan om en AW i Hajom på fredag, ska bli roligt!
Borås - sol - sol på balkongen

En kväll med....

... barndomsfavoriterna i Borås! Jag lyssnar ju på väldigt mycket olika musik. För mig är genrer obefintliga. För mig finns det musik som jag tycker om och inte tycker om. Det räcker så. Dansband, hårdrock, country, metal, partymix, disco, gammeltjo, folkmusik, reagge, latinomusik... you name it! Finns nånting för varje humör och känsla! Det är det bästa musik och jag kan inte leva utan det.
 
 
Nu får vi se om Arvingarna håller måttet och möter förväntningarna. Hoppas det fortfarande är lika charmiga som på denna VHS! Hittade den hemma, tydligen en kusins, om du läser detta så säg till hade varit kul. Så goa killar!
 
 
Vad hittar ni på denna lördagkväll?
arvingarna - barndomsfavoriter - en kväll med arvingarna