Överraska Mor

Solen skiner och det känns som att jag aldrig mer kommer ut. Jag pluggar inför sista tentorna nästa vecka och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag klarar dem. Främst Fysiken för då får jag min garantiplats och kan börja läsa till Byggingenjör till hösten. Min stora dröm, äntligen ska den bli sann.

.~.~.

Och så vände dagen och precis när jag lagt ihop böckerna och tänkt att nu orkar jag inte mer så ringer min vän. Hon frågar om jag vill åka ned till Ullared och det vill jag ju - såklart! Så eftermiddagen blev helt underbar med bästa sällskapet och en liten roadtrip till det stora shoppingriket.

När jag kom hem så städade vi klart lägenheten och packade. Imorgon åker vi nämligen iväg och firar mamma på hemlig ort. Ska bli så roligt att komma iväg och sova på hotell om så än bara för en natt. Och så blir det långhelg dessutom! Får berätta mer när jag kommer hem! Vad ska ni göra i helgen? Berätta!


Chokladbollar och Smoothie är det bästa när man pluggar!

Borås - Café Viskan - Förebild - KBK - Kör ba kör - Mamma - Matematik - Present - Sverige - Tenta - Vår - plugg - välmående - älskad

Att älska någon.

Att älska någon så mycket att det inte spelar någon roll vad andra tycker. Att du älskar någon så mycket att du bränner alla andra broar. Att älska någon så mycket att det inte känns som att resten av världen förstår. Att älska någon så mycket att livet inte är värt något utan den. Att älska någon och inte förstå vad du gjort för att förtjäna det. Att vara så stolt över någon annan. Att alltid vilja vara där för denna någon och veta att denna känner så för dig med.
Tänk att få känna så? Känna så där som du inte trodde fanns på riktigt. 

Bild från skogspromenad.
Fint väder - Sverige - Vår - balans - måbra - promenad - skog - ut och gå - vackra färger - välmående - älskad

Actionrun Borås 2016

Vill mest kila in och säga hej! Energinivån sjönk lite samtidigt som temperaturen känner jag. Men det är ändå fullt ös med jobb och sedan actionrun för sambon. Själv har jag aldrig tittat på det innan så ska bli kul att se hur det går. Hoppas mest att han kommer i mål hel. Sedan blir det tjejkväll och det ska bli så kul! Imorgon har jag en önskan om en liten utflykt men får se hur det blir. Vad har ni för roligt planerat?

Bjussar på bilder från senaste tiden och med det så önskar jag er en trevlig helg!

Balkonglådorna som jag planterade men de har redan växt massor och ser inte riktigt så här ut längre.

En riktigt god smoothie som jag slängde ihop efter eget tycke och smak.Bilder från skogspromenaden - älskar skogen!
Borås - KBK - Kör ba kör - Naturligt - Sverige - Vår - blommor - fina vänner - måbra - naturen - promenad - skog - sten - ut och gå - välmående

Känslan inför sista tentorna

 
Så här ser det ut och jag drar ner persiennerna för att jag ser inget på skärmen annars. Det är dags för plugg inför sista tentorna. Omotiverad, rastlös, okoncentrerad, funderar mest på hur detta ska gå? Förklaringen till att det även varit tystare här inne, på bloggen. Känns som att mycket står på spel om jag inte fixar detta. Står livet still i ett år då? Kommer det kännas som att jag gick tekniskt basår i onödan? Eller kommer glöden tillbaka snart och vi kickar ass på tentorna?
 
Bild från 9gag på instagram.
 
Det är nog fler som känner som jag.
Borås - Fint väder - Fysik - Högskolan i Borås - Matematik - Tenta - omotiverad - plugg - study